Huawei P9 Lite (cena od 3 690 Kč)

  • https://image.srovname.cz/cz/500/3480352/huawei-p9-lite.jpg

    0
  • https://static.onlineshop.cz/data/eshop_online/product/d/70/345320/mobilni-telefon-huawei-p9-lite-dual-sim-bily.jpg

  • https://www.penta.cz/Libraries/606218.jpg

  • http://www.amio.cz/media/images/345814874.jpg

Huawei P9 lite, následník úspěšného modelu P8 lite, ukrývá ve svém štíhlém těle řadu hardwarových inovací. Chopte se chytrého zařízení nové generace, které vás kromě svého špičkového designu okouzlí i skvělou cenou. Své sny už nemusíte odkládat na zítra. Splňte si je už dnes. Atraktivní design Huawei P9 lite vyniká řadou propracovaných detailů a dynamickým »

+ Přidat hodnocení

Recenze Huawei P9 Lite

Filtrovat:

Lukáš, 2016-06-24
PRO:
  • Super foťák
  • Rychlý
  • Hezký vzhled
  • Poměr cena/výkon
PROTI:
  • Zatím vůbec nic
Telefon má fakt hezký vzhled, je rychlý, neseká se. Fotky z něho jsou lepší než z kdejakého foťáku. Za ty prachy, super telefon. Doporučuji.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 6.
mikuláš, 2016-06-26
PRO:
  • supermoderní telefon
  • cena
  • když pro ně dělá reklamu Jágr, tak to sra*ka nebude
škoda že lite vezre nemají taky odlehčenou úhlopříčku :D
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 4.
Michy, 2016-06-28
PRO:
  • Foťák
  • Rychlost
  • Baterka
PROTI:
  • Zvuk
  • Mikrofon
Ideální telefon v poměru cena - výkon
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.
Lubomír Harazdovič, 2016-06-28
PRO:
  • Odemknutí telefonu pomocí otisku prstu.
  • Podopora 4G LTE
  • Velký displej
  • Hodně RAM - 3 GB
  • Velká výdrž baterie
Super fotak na focení.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.
David, 2016-06-24
PRO:
  • Super fotky
  • Výdrž baterie
  • Full HD
PROTI:
  • Nic
Phone vypadá dost odolně, uvidíme v praxi. Také na mě působí celkem luxusním dojmem (mám ho v bíle barvě).
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.
Martin, 2016-09-01
PRO:
  • Rychlost odezvy. Display jeho viditelnost i na slunci je skvělá.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.
Lenka, 2016-07-02
PRO:
  • telefon mám, velmi krátkou dobu, abych mohla objektivně hodnotit. Zatím jsem velmi spokojená.
PROTI:
  • zatím jsem nic nenašla.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.
Lucasson, 2016-06-24
PRO:
  • Baterie
  • Rychlost
  • Baterie
  • Rychlost
  • Otisk prstu
  • Fotak
  • Lehky
  • Tenky
  • Pěkný design
  • Otisk prstu
  • Super foťák
  • Lehky
  • Tenky
PROTI:
  • svítivost
Telefon mam zatím dva týdny, ale je to naprostá pecka. Ve střední třídě podle mě nemá v porovnání cena/výkon konkurenci. Jen mi přijde, že minimální svítivost není úplně minimální :) .. resp. v noci za tmy to není nejlepší počteníčko.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.
Věra H., 2016-09-02
PRO:
  • Jsem spokojená celkově. Zatím si nemohu stěžovat.
PROTI:
  • Zatím nic nenacházím.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
Naďa, 2016-08-26
PRO:
  • cena/výkon
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
Vladimír, 2016-08-21
PRO:
  • Skvělý přehled mezi sim kartami. Pěkný vzhled a zpracování. Velmi povedený telefón
PROTI:
  • Jsem velmi zklamaný z fotoaparátu. Displej špatně reaguje na dotyk
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
Radka, 2016-07-07
PROTI:
  • chybí mi možnost použít paměťovou kartu, pokud mám dvě SIMky
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
IVETA, 2016-07-14
PRO:
  • je super
PROTI:
  • jediný mínus je, že když dám dvě sim karty, už nedám paměťovou kartu
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
Slávek, 2016-06-26
PRO:
  • Rychlost. Výdrž baterie.
PROTI:
  • zatím nic.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
Patrik, 2016-06-24
PRO:
  • - rychlý
  • - neseká se
  • - kvalitní fotoaparát
PROTI:
  • - zatím nevím
Huawei P9 Lite mám 2 měsíce a jsem s ním maximálně spokojený. Hledal jsem telefon s nejlepším poměrem cena/výkon, který by měl kvalitní fotoaparát a našel jsem :-)
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
jabezch, 2016-06-24
PRO:
  • cena
  • výkon
  • rychlost
PROTI:
  • plast
  • baterka
Jeden z lepších výrobků od této značky.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
Gabriel Vykopal, 2016-06-20
PRO:
  • Skvělý poměr cena výkon :)
PROTI:
  • U tohoto produktu se mi zdá plastový rámeček kolem fotoaparátu trochu volnější a jde poznat vůle, ale není to nic hrozného co by nějak vadilo. Možná jen u mojeho kusu.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 75% zákazníků z 4.
Bobkova Marie, 2016-11-24
PRO:
  • svizny,hezky,lehky,vse jak jsem od mobilu cekala.Krasne foti nemam co vytknout.Jsem maximalne spokojena.
PROTI:
  • nic jsem neshledala
Je to skvely telefon za tu cenu.Jenom sama chvala.Vybral me ho syn
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 2.
Jan Bartoš, 2017-09-11
PRO:
  • kvalitní provedení, nic nevrže, všechno pasuje, i do originál pouzdra
  • brilantní displej
  • rychlé odezvy, neseká se, všechny funkce fungují (předchozí negativní zkušenost s Xiaomi redmi 2)
PROTI:
  • po aktualizaci android je vše jinak, plocha, funkce, barvy :-(
  • spousty fotek se mi nějak zprznilo, nejdou otevřít, nebo s chybami, lhostejno, jestli uloženo na kartě nebo v paměti telefonu.
  • nemožnost odstranit nějaké aplikace, které překážejí
  • nelze vrátit implicitní nastavení plochy
kvalitní provedení, nic nevrže, všechno pasuje, i do originál pouzdra brilantní displej rychlé odezvy, neseká se, všechny funkce fungují (předchozí negativní zkušenost s Xiaomi redmi 2) po aktualizaci android je vše jinak, plocha, funkce, barvy :-( spousty fotek se mi nějak zprznilo, nejdou otevřít, nebo s chybami, lhostejno, jestli uloženo na kartě nebo v paměti telefonu. nemožnost odstranit nějaké aplikace, které překážejí nelze vrátit implicitní nastavení plochy
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Dagmar Šnelcerová, 2017-10-26
PRO:
  • Naprostá spokojenost, dala jsem na recenze, můj první dotykový mobil, nemám porovnání. Na prodejně T mobil mi zhotovili nano sim kartu, paní prodavačka měla stejný telefon, což mě utvrdilo, že jsem vybrala dobře :)
Naprostá spokojenost, dala jsem na recenze, můj první dotykový mobil, nemám porovnání. Na prodejně T mobil mi zhotovili nano sim kartu, paní prodavačka měla stejný telefon, což mě utvrdilo, že jsem vybrala dobře :)
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.