LG Optimus L3 II

  • https://image.srovname.cz/cz/500/2291960/lg-optimus-l3-ii.jpg

    0

LG SmartWorld, 3,2" TFT QVGA displej, Android™ 4.1 Jelly Bean, Blueetooth, Wi-Fi, MicroSDHC až 32GB, microUSB 2.0, 3 Mpix fotoaparát Úhlopříčka displeje (palce) ("): 3,2 Typ displeje: IPS LCD Rozlišení displeje (bodů): 320 x 240 Počet barev displeje: 262 tisíc Počet jader: jednojádrový procesor Frekvence procesoru (MHz): 1000 Dual SIM - telefon na dvě SIM »

+ Přidat hodnocení

Hodnocení produktu 88%

(29 recenzí)

Recenze LG Optimus L3 II

Filtrovat:

skuby, 2015-01-02
PRO:
  • Internet
PROTI:
  • WIFI
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.
Věra, 2015-09-08
PRO:
  • Za tu cenu super.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
kucharsm, 2015-08-15
PRO:
  • Levné, jednoduché, malé. Syn je spokojený=já jsem spokojený.
PROTI:
  • Zatím si syn na nic nestěžoval:-)
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
jitule, 2015-08-11
PRO:
  • Se vším.Jsem jím naprosto nadšena.Možná snad jen viditelnost na slunci je víc než horší.Jinak nic.Funguje naprosto skvěle-zatím:-) .Mám i mobil Element,tak jsem do toho šla,a nelituji.
PROTI:
  • Viditelnost na slunci
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
michal, 2015-07-23
PRO:
  • cena,vykon super telefon.plne dostacujici
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
angel, 2015-06-20
PRO:
  • Poměr kvality a ceny je skvělý!
  • Jednoduchost ovládání.
  • Přehledný.
  • Dobrý zvuk.
PROTI:
  • Fotoaparát není až tak kvalitní, ale je dostačující.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
hanca, 2015-05-09
PRO:
  • Dobře padne do ruky .snadné ovládání.
PROTI:
  • V případě vymazávání stažené aplikace trvalo déle než se mi to podařilo a došlo k vymazání zároveň i hudby. Musela jsem znovu dát tovární nastavení aby se mi opět podařilo hudbu nahrát.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Renata, 2015-05-13
PRO:
  • Velmi dobrá cena, telefon má malou velikost.
PROTI:
  • malá písmenka na klávesnici, ale s malými prsty se to dá
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Eva, 2015-03-08
PRO:
  • "SUPER" dárek pro seniora a v pohodě jej ovládá
PROTI:
  • "málo pixelů" mohlo by být lepší
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
fano, 2015-03-15
PRO:
  • Mooooc levné
PROTI:
  • nevím
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Miluš, 2015-02-07
PRO:
  • Zatím spokojenost
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jan Kozinski, 2015-02-02
PRO:
  • Za pořizovací cenu dost slušný kousek, pokud člověk nechce zázraky.
PROTI:
  • Vesměs detaily, jelikož si na žádný nevzpomenu, asi to nebude důležité :-).
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
pysak, 2015-12-31
PRO:
  • s cenou
PROTI:
  • seká se,foto hrozné
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Petr, 2015-12-29
PROTI:
  • V době nákupu skutečně "vyjetý" typ...
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Romous, 2015-01-08
PRO:
  • Můj první dotykáč. Příjemný do ruky, snadno ovladatelný, jednoduchý.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Blanka, 2015-01-30
PRO:
  • Jsem starší ročník, tak těžko můžu něco chválit či hanit. Ale chtěla jsem zkusit něco modernějšího a tak jít trochu s dobou. Mě vyhovuje velikost telefonu do ruky, jsem žena, nemusím nic velkého. Co jsem nevěděla, to mě ukázala vnučka a jinak je to dost podobné jako na PC.
PROTI:
  • KDYŽ JSEM SI CHTĚLA TENTO TELEFON KOUPIT, PŘEČETLA JSEM SI RECENZI JINÝCH UŽIVATELŮ TÉTO ZNAČKY A MOC JSEM NEVĚŘILA CO JIM TAM NESEDÍ.ALE TEĎ TO VIDÍM I JÁ. HEVYHOVUJÍ MĚ TLAČÍTKA NA KLÁVESNICI. OPRAVDU JSOU HODNĚ U SEBE, JSOU DOST CITLIVÉ NA CIT A PSANÍ MUSÍM VÍC HLÍDAT, PŘESAHUJI JINÉ ČÍSLICE, AŤ SE SNAŽÍM DÁT POZOR JAK CHCI, JINAK BYCH ŘEKLA, ŽE JE TO VÍC TABLET JAK TELEFON.PROTOŽE NA TELEFONU NENÍ AŽ TAK VELKÁ MODERNA
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Josef, 2015-01-01
PRO:
  • Pro děti co začínají s dotykovým telefonem naprosto vynikající.
PROTI:
  • Jen pro malé prsty....
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
michal, 2014-04-06
PRO:
  • vše OK
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Ivona C., 2014-04-28
PRO:
  • S telefonem jsem maximálně spokojená, dobrá cena, všechno funguje jak má.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Kexa, 2014-04-25
PRO:
  • Malé rozměry, nízká hmotnost, dobře čitelný displej na slunci, intuitivní ovládání, povedený design, sympatický telefon.
  • Jsem ale nenáročný "telefonista"... je to můj první dotykový telefon.
PROTI:
  • Zřejmě nebude vyhovovat pánům a také lidem, kteří hůř vidí na blízko, klávesnice je opravdu drobnější.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Mirek, 2014-04-22
PRO:
  • Dobrý den, jsem spokojen a nadále budu pozorovat vaše zboží a ceny. Děkuji a přeji hezký den.
PROTI:
  • Málo informací o WiFi připojení.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
lopik, 2014-03-28
PRO:
  • Telefon jsem koupil dceři k vánocům a zatím je s ním spokojená.
PROTI:
  • dcera si na nic nestěžovala
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Olí, 2014-12-06
PRO:
  • + vysoká výdrž baterie, až několik dní
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Ikewoo, 2014-12-23
PRO:
  • Hlavními kritérii při mém výběru byla velikost a výdrž na jedno nabití. A odpovídají očekávání, mobil hezky do kapsy a s výdrží při běžném provozu klidně 5-6 dní.
PROTI:
  • Neočekávejte nijak výkonný mobil ani nejlepší grafiku atd. Taky zpracování plastů mi na dotek přijde takové levnější... ale za tu cenu je třeba přijmout kompromisy.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Iveta, 2014-12-13
PRO:
  • Se vším spokojen
PROTI:
  • Vše v pořádku
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

1 2 Další